Ugrás a tartalomhoz

Bravúros félidő

Mezőkövesd hírei

Pick Szeged – Mezőkövesdi KC 34-24 (15-14)

Bravúros harminc percet produkáltak Rosta István tanítványai a Budapest Bank Férfi Kézilabda Liga 22. fordulójában március 16-án.

Az MKC az első játékrészben nyújtott teljesítményével a várakozásokat messze felülmúlta. Ráczék ragyogó védekezéssel és hatékony támadójátékkal rukkoltak ki, ennek köszönhetően végig együtt haladtak a csapatok ebben a periódusban. A bajnoki címért harcoló tiszaparti egylet csak Vadkerti hajrában szerzett duplájával tudott előnyt szerezni a nagyon szervezetten és fegyelmezetten játszó Bécsiék ellen.
 A második játékrészben beleerősítettek a Skaliczki tanítványok és 17 perc alatt megduplázták addig szerzett góljaik számát, így 12 perccel a mérkőzés vége előtt Butenko és Törő vezérletével 30-18-ra megléptek a vendéglátók. Az MKC ezt követően ismét magára talált és közel 10 percig nem kapott gólt a nagynevű riválisától, miközben együttesünk háromszor is mattolta Miklert. Az utolsó percekben ismét felváltva estek a találatok, így végül 34-24-es szegedi győzelemmel végződött a mérkőzés. Rosta István tanítványai a találkozó egynegyedét leszámítva teljesen egyenrangú ellenfelei voltak a BL egyenes kieséses szakaszába bejutott szegedieknek.

Kapcsolódó hírek