Ugrás a tartalomhoz

Foltvarró Nyílt Nap (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

A tagtoborzás, a foltvarrás népszerűsítése volt a célja az október 6-án megrendezett nyílt napnak. A Matyóföldi Foltvarró Klub programjára ezúttal is sokan ellátogattak.

A Matyóföldi Foltvarró Klub működése már több évre tekint vissza, amely során számos rendezvényt, programot szerveztek. Ilyen például az idén immár 10. alkalommal megszervezett Foltvarró Tábor, vagy az évente berendezett kiállítások is.
A két hétig látható tárlat révén a foltvarrók Családi körben című pályázatra készített alkotásait csodálhatják meg a Közösségi Házba ellátogatók, ahol szebbnél szebb textilcsodák láthatóak. A nyílt nap keretében a kövesdi csapat vendégül látta az ország több pontjából érkező foltvarró barátokat.
A nyílt nap során a jelenlévő foltvarró klubok képviselői bemutatták a nyári táborok során készített alkotásaikat. Az új érdeklődőket pedig megtanították a patchwork alapjaira, így maguk is tűt ragadva kipróbálhatták a foltvarrást. A jó hangulatban zajló nyílt napon több mint 50 foltvarró, illetve érdeklődő vett részt.

Kapcsolódó hírek