Ugrás a tartalomhoz

Felhívás

Mezőkövesd hírei

Tisztelt Leendő Támogatónk!

A Mezőkövesdi Kistérségi Szociális és Gyermekjóléti Szolgálat Borsod-Abaúj-Zemplén megye déli részén Mezőkövesd mellett további 21 településen foglalkozik a hátrányos helyzetű és veszélyeztetett gyerekekkel.

Az általunk gondozott családok számára sokszor a mindennapi élelmezés és ruházkodás is problémát jelent.
A Mezőkövesdi Kistérségi Szociális és Gyermekjóléti Szolgálat családgondozói, a Szent István Katolikus Általános Iskola szervezésében 6. alkalommal szeretnénk megrendezni a Kistérségi Mikulás Ünnepséget, településenként átlag 10 hátrányos helyzetű gyermek, összesen több mint 200 gyermek számára. Már a 2011-es évben is, leginkább szponzorok segítségével, magánszemélyek támogatásával, valamint a segítők önkéntes munkájával sikerült a rendezvényt megvalósítani.
Az immár hagyományossá vált helyszínen, a Mezőkövesdi Szent István Katolikus Általános Iskolában, idén is szeretnénk megrendezni a gyerekek örömére a Mikulás Ünnepséget. Kérem, hogy anyagi lehetősége függvényében, támogassa rendezvényünk megvalósítását!
Amennyiben lehetőségük van adományozni, kérjük 2012. november 12-ig tegyék meg. A befolyt összeg függvényében tudunk a meghívható gyermekek számában döntést hozni! A rendezvényen, a vendéglátó iskola tanulóinak műsora mellett, hagyományosan gyümölccsel, süteménnyel, teával, szaloncukorral és mikuláscsomagok ajándékozásával szoktunk örömet szerezni a gyerekeknek!

Támogatását eljuttathatja postacímünkre: 3400 Mezőkövesd, Marx út 1. szám alá, illetve átutalással bankszámla számunkra is, az OTP Bank 11734107-15585709-00000000 számlaszámra.
Támogatásukat a rendezvény ideje alatt a helyi médiában, illetve az intézmény írásos beszámolójában – amennyiben nem kéri anonimitását – az adományozók nevét közzétesszük.

Amennyiben rendezvényünkkel kapcsolatban bővebb információra van szüksége, Hegedűs Gyula a gyermekjóléti szolgálat vezetője szívesen áll rendelkezésükre személyesen a Mezőkövesd, Marx út 1. szám alatt, valamint telefonon: a 49/313-867 ill. 30/3086-729-es elérhetőségeken.

Szeretettel fogadjuk a legkisebb támogatást is!

Köszönettel

Zsák Terézia
intézményvezető

Kapcsolódó hírek