Szechenyi 2020
Szechenyi 2020
hu en de pl
ma 2023. november 29. (szerda) 20:14 Taksony névnapja van
 
Sajtóközlemény

Szerdától szombatig változik a vonatok közlekedési rendje – vasárnap mentesítő vonat indul Győrből és Debrecenből Budapestre.


Budapest, 2012. október 30. – A kegyeleti ünnep és a munkarendváltozás várható utasforgalmához igazodva változik holnaptól a vonatok közlekedési rendje, így

október 31-én, szerdán pénteki,
november 1-jén, csütörtökön szombati,
november 2-án, pénteken és 3-án, szombaton ünnepnapi menetrend lesz érvényben.


November 4-én, vasárnap már a megszokott, vasárnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok.

Jelentősen megnövekvő utasforgalomra számít a vasúttársaság vasárnap Győr és Debrecen felől a főváros irányába, így november 4-én, délután mindkét városból mentesítő vonat is indul Budapestre. Győrből 16:42 perckor Tatabányán és Kelenföldön át a Déli pályaudvarra, Debrecenből pedig 16:34 perckor a Nyugati pályaudvarra. A komfortos utazás érdekében érdemes a mentesítő vonatokat is igénybe venni.

A kényelmesebb utazás érdekében a vonatok szerelvényei plusz kocsikkal megerősítve közlekednek, az összes rendelkezésre álló, üzemképes jármű felhasználásával. A négy nap alatt utazni szándékozóknak javasolja a vasúttársaság - a pénztárak előtti sorban állás elkerülése érdekében - hogy a menetjegyeket váltsák meg elővételben, illetve vegyék igénybe az internetes jegyvásárlás lehetőségét a www.mav-start.hu oldalon keresztül.
A módosított közlekedési rendről a www.mav-start.hu honlapon található menetrendi keresőben és a helyi tarifával hívható MÁVDIREKT vonalon, a 06 (40) 49-49-49-es telefonszámon is lehet tájékozódni.

MÁV-START Zrt.Vissza

   A Zsóry gyógy- és
   egészségparkról bővebben:

 

 


Weboldalkészítés