Ugrás a tartalomhoz

Életmódváltó ősz

Mezőkövesd hírei

Új előadás-sorozatot indítanak az Életmódváltók. Novembertől minden hónap első keddjén ingyenes előadást tart Csonka Balázs pszichológus szakértő.

1. előadás: november 6-án (kedden) 18 órától, a Közösségi Házban
Téma: Ki a pszichológus? Ki a pszichiáter? (sámán-lelkész-orvos-pszichiáter-pszichológus)
Mi a különbség a pszichológus és a pszichiáter között?
Hogyan nőtt ki egy új tudomány a filozófiából, az egyházi lelki vezetésből és az orvostudományból?
Hogyan segítheti ez az új tudomány mindennapi életünket?
Hogyan lett a pszichológia korunk egyik legnépszerűbb tudománya?

INGYENES bemutató a légzésről és annak az egészségre gyakorolt hatásáról Szvámi Vaishampayan indiai tanítómestertől „Lendület és mosoly” címmel (magyar fordítással) az Élet Művészete Alapítvány jóvoltából november 12-én (hétfőn) 18 órától a Közösségi Házban.

Megkezdi EGYÉNI TANÁCSADÁSÁT Csonka Balázs pszichológus (az Életmódváltók szakértője) novembertől a Mezőkövesdi Kistérségben!

„Hétköznapi szupernő képző” (személyre szabott smink és natúrkozmetika tanácsadás, hogy a legjobb formádat hozd pillanatok alatt a szürke hétköznapokon is) Időpont-egyeztetéssel!

„Konfliktuskezelés és kommunikációs készségfejlesztés a generációk közötti nézetkülönbségek megértésére és megoldására”. Két napos program a harmonikus családi kapcsolatokért, Csonka Balázs pszichológus vezetésével. 2012. november 17–18. (szombat, vasárnap) (Előzetes bejelentkezéssel! max. 14 fő!)

További információ, bejelentkezés: 06-30/600-3011, info@eletmodvaltok.hu

Kapcsolódó hírek