Ugrás a tartalomhoz

Lakossági felhívás

Mezőkövesd hírei

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat a Btk. 316.§ (1) bekezdésébe ütköző és a (2) bekezdés II. fordulat c, pontja szerint minősülő szabálysértési értékre üzletszerűen elkövetett lopás vétségének gyanúja miatt K.N. mezőszemerei lakos ellen, aki Mezőkövesd város területén tulajdonított el kerékpárokat.

Az elkövető gyanúsítotti kihallgatása során 11 db kerékpár eltulajdonítását ismerte el, azonban a sértettek csak négy esetben tettek feljelentést sérelmükre elkövetett lopás miatt. 

Kérjük, amennyiben az alább felsorolt kerékpárok közül ráismer a sajátjára, melyet 2011. decemberétől 2012. októberéig terjedő időszakban tulajdonítottak el, jelentkezzen a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán Czettner Ádám r. hadnagy nyomozónál személyesen, ill. a Rendőrkapitányság 06/49-505-440-es telefonszámán.
Az eredményes nyomozás érdekében a sértettek tanúként történő kihallgatása elengedhetetlen az ügy vizsgálatához.

Segítségüket előre is köszönjük!

- 2011. év decemberében pontosan meg nem határozható időpontban, a Szent László Gimnázium udvaráról négy kerékpár került eltulajdonításra - egy piros színű női vázas Mountain Bike, egy zöld színű női vázas Mountain Bike, valamint 2 db sötét színű férfi vázas Mountain Bike kerékpár -.

- 2012. január vagy február hónapban pontosan meg nem határozható időpontban Mezőkövesd belterületén eltulajdonításra került egy narancssárga színű női vázas Mountain Bike kerékpár.

- 2012. júniusában a Mezőkövesd, Széchenyi úton található SZTK rendelőintézet mellett elhelyezett korláttól eltulajdonításra került egy zöld színű Mountain Bike kerékpár, majd ugyanezen időben a Zsóry Gyógy- és Strandfürdő bejárata mellől eltulajdonításra került egy citromsárga színű 28-as női Mountain Bike kerékpár, amely hátsó csomagtartóval volt felszerelve.

- 2012. nyarán pontosan meg nem határozható időpontban a Kavicsos-tó mellett található Kistemplom elől eltulajdonításra került egy bordó színű Camping típusú kerékpárt.

- Ugyanezen időszakban a Mátyás király úton található Budapest Bank melletti 100 Ft-os bolt elől eltulajdonításra került egy fekete színű 28-as női vázas Csepel típusú kerékpár,
- valamint a Mezőkövesd, Széchenyi úton található SZTK rendelőintézet elől a kerékpártárolóból eltulajdonításra került egy zöld színű női vázas Mountain Bike kerékpár, melynek piros volt az első villája.

Augusztus közepén – szeptember elején a Kavicsos-tó melletti Kistemplom elől eltulajdonításra került egy piros színű női Mountain Bike kerékpár. A kerékpáron kék, vagy zöld színű gyerekülés volt elhelyezve.

Mezőkövesdi Rendőrkapitányság

Kapcsolódó hírek