Ugrás a tartalomhoz

Tovább tart a vesszőfutás (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

Restart-Ceglédi VSE – Mezőkövesd Zsóry SE 1-0 (0-0)

Zsinórban a hetedik bajnoki mérkőzésén is nyeretlen maradt városunk felnőtt labdarúgócsapata.

A Ness Hungary NB II. Keleti csoportjának 13. játéknapján a 13. helyen álló Pest megyei gárda vendégeként léptek pályára Hamarék november 10-én. A találkozó jól kezdődött együttesünk számára, hiszen egy pontatlan hazaadásra Szabó csapott le a 12. percben, majd a csatár jó ütemben megtolta a labdát kapuból kifutó Miski mellett, aki csak szabálytalanul tudta megállítani a kövesdi támadót. A játékvezető kiállította a hazaiak kapusát, így csapatunk nagyon korán emberelőnybe került. Bognáréknak a létszámfölény ellenére nem sikerült nagy nyomást gyakorolniuk a hazaiak kapujára, mivel rengeteg pontatlanság jellemezte a játékot, így a szünetig nem született gól a találkozón.

Labdarúgóink a második félidőben is sok hibával játszottak, ráadásul a 65. percben Sigér megkapta a második sárga lapját, így a kövesdi középpályás számára is idő előtt ért véget a találkozó. A kiállítás után a hazai gárda került fölénybe, amely a 87. percben eredményre vezetett. Egy formás ceglédi akció végén Medgyesi ütközött össze Szalaival a 16-oson belül, amiért a játékvezető büntetőt ítélt. A 11-est Koncz magabiztosan értékesítette, ezzel a Pest megyei gárda megnyerte a mérkőzést. Labdarúgóink immár hét összecsapás óta nyeretlenek a bajnokságban, így Bogdányék két fordulóval az őszi szezon vége előtt a 6. helyen állnak a tabellán 20 ponttal. Együttesünk hátránya jelenleg 3 pont a listavezető Békéscsaba mögött.

Véber György tanítványai legközelebb az FTC II. csapatát látják vendégül Mezőkövesden. Az összecsapás november 17-én, szombaton 13.00-kor kezdődik a Városi Sportpályán.

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Restart-Ceglédi VSE – Mezőkövesd Zsóry SE 1-0 (0-0)
Cegléd, 300 néző. V.: Becséri (Szpisják, Mohos)
 
Cegléd: Miski – Robson, Miklósvári, Koncz, Farkas I. – Szkunc (Bácskai, 14.), Kenderes, Nagy L., Juhász – Kormos (Balogh, 88.), Medgyesi (Brdaric, 90.). vezetőedző: Ványi Zsolt.
 
Mezőkövesd: Szántai – Bényei, Lakatos, Szalai, Nagy P. (Bagi, 61.) – Sigér, Dobos (Bogdány, 72.), Bognár, Lipusz – Hamar, Szabó V. vezetőedző: Véber György.
 

Kapcsolódó hírek