Szechenyi 2020
Szechenyi 2020
hu en de pl
ma 2023. június 9. (péntek) 02:23 Félix névnapja van
 
Rendőreink ismét emberi életet mentettek

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság rendőrei újabb biztonsági intézkedést hajtottak végre a téli időjárásra való tekintettel, illetve a veszélyhelyzetbe került emberek megmentése érdekében.


Mezőkeresztesről érkezett a bejelentés január 20-án 14.00 óra után, hogy D.S. 53 éves férfi lakásán történő többszöri kopogtatásra és kiabálásra nem reagál. A lakáshoz kiérkező két helyszínelő-ellenőr járőr az ablakon keresztül fedezte fel, hogy a szobában lévő ágyon keresztben, takarók között fekszik egy személy, mozdulatlanul. Értesítették a mentő egységet, és a tűzoltóságot a lakásba történő legkisebb károkozással való bejutáshoz, akiknek két zárt ajtót kellett szabaddá tenni, hogy az akkor már helyszínen lévő doktornő megvizsgálhassa a magatehetetlenül fekvő férfit. A lakás átvizsgálása során kiderült, hogy az fűtetlen, a szoba hőmérséklete 0 és + 5 Co közötti. Az egy darab vezetéken lévő villanykörte bekapcsolásra nem működött, feltételezhetően áram sem volt a lakásban.
A mezőkeresztesi férfit erősen kihűlt állapotban szállították a Mezőkövesd Városi Kórház belgyógyászati osztályára, aki a doktornő elmondása szerint lakókörnyezetében magára hagyva kihűlés következtében elhalálozott volna.

Mezőkövesdi Rendőrkapitányság (J)Vissza

   A Zsóry gyógy- és
   egészségparkról bővebben:

 

 


Weboldalkészítés