Ugrás a tartalomhoz

Új eszközök a rend őreinek (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

Mintegy 1 millió forint értékben kapott új eszközöket a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság. A főként informatikai készülékeke ünnepélyes átadására február 7-én került sor.

Ez a második olyan év, amikor Mezőkövesd Város Önkormányzata úgy döntött, hogy 1 millió forint összegű támogatást nyújt a mezőkövesdi rendőrségnek. Ennek keretében GPS-t, számítógépet, monitorokat, egy hűtőt és takarító szettet vásároltak. Ezek az eszközök a kapitányság mindennapi munkáját könnyítik meg, valamint az állomány étkeztetésében és a higiénia fenntartásában nyújtanak nagy segítséget.
Február 2-án a Rendőrkapitányság épületében először dr. Fekete Zoltán polgármester mondott beszédet, amelyben kiemelte, hogy a városnak a lehetőségeihez mérten meg kell ragadnia minden lehetőséget arra, hogy segítse a rendőrséget annak érdekében, hogy a rend őreinek minden adott legyen ahhoz, hogy hatékonyan tenni tudjanak a bűnözők ellen.
Majd pedig Szerencsi Árpád alezredes, a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság vezetője köszönte meg az Önkormányzat, illetve a képviselő-testület támogatását, kiemelve, hogy az egy millió forint összértékű új eszközöknek nagy hasznát veszik a mindennapok során.

Kapcsolódó hírek