Ugrás a tartalomhoz

Legyen gyanús a hajnali zaj

Mezőkövesd hírei

Szomolya település egyik Árpád úti lakosa február 25-én hajnalban szokatlan zajra ébredt. Nem nagy jelentőséget tulajdonítva a hallottaknak, aludt tovább. A kora reggeli órákban vette észre, hogy a portáján hívatlan látogató járt.

A családi ház alatti pince bejárati ajtaját felfeszítve behatoltak, és a terménydaráló vezetékét levágták. A vezeték mellé csekély mennyiségű fokhagymát, burgonyát és almát is eltulajdonítottak. A rongálással egybevetve kb. 5000 Ft értékű kár keletkezett.
Az azonnalos rendőri intézkedések és forrónyomos szolgálat eredményeként oly hamar kirajzolódtak az események, hogy a bogácsi rendőrőrs őrsparancsnoka másnap, február 26-án őrizetbe vétel elrendeléséről határozott L. György 24 éves szomolyai lakossal szemben, 27-én pedig kezdeményezte előzetes letartóztatását.
A nyomozás szerint L. György gyanúsított két társával - B. F. 17 éves mezőkövesdi fiatalember és M. Csaba 30 éves szomolyai lakossal - követte el tettét. Számlájukra más bűncselekmény is írható melyek a településen történtek, ezért a bizonyítás érdekében jelenleg is folyik a nyomozás.

Mezőkövesdi Rendőrkapitányság (J)

Kapcsolódó hírek