Ugrás a tartalomhoz

Megkezdődött a strandszezon (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

Mintegy 4000 vendég látogatott ki a Zsóry Gyógy-és Strandfürdőbe május 1-jén. A hagyományoknak megfelelően idén is május első napján kezdődött meg hivatalosan a strandszezon.

Városunkban az elmúlt évekhez hasonlóan több szabadtéri medencét is feltöltöttek a jeles alkalomból. A télen-nyáron üzemelő külső és belső medencék mellett kinyitották az új családi medencét az élmény résszel együtt.


Majális a Zsóryban

A fürdőzési lehetőség mellett színes programokkal várták a látogatókat a Zsóry Majálison. A program délelőtt a Civilek Hetének záró programjával, a hetedik alkalommal megrendezett Civil forgataggal kezdődött. Az esemény keretében a mezőkövesdi civil szervezetek mutatkoztak be a fürdőben felállított sátrakban, valamint a szabadtéri színpadon, emellett ízletes ételeket készítettek. Délután elsőként a legkisebbek vették körbe a színpadot, akik a Kalamajka Bábszínház előadásában a Kismalac és a farkasok című mesejátékot tekinthették meg. Az Irigy Hónaljmirigy műsorát több száz rajongó várta a színpad előtt. A zenekar szokásos humoros jelenetekkel fűszerezett fergeteges produkciója óriási sikert aratott a vendégek körében. A mirigyes fiúk több mint félórás előadását követően a Desperado együttes lépett színpadra. A népszerű zenekar régi és új slágereit sokan énekelték együtt közösen a tagokkal.
„Nagy öröm volt a számomra, hogy a szezonnyitóra újra megteltek a parkolók és a vendégek ilyen szép számban jöttek el hozzánk. A Majális hagyományait szeretnénk a továbbiakban is megőrizni, éppen ezért jövőre is tartalmas programokkal készülünk majd a strandszezon nyitó rendezvényére.” –  emelte ki Vámos Zoltán, a Zsóry Gyógy-és Strandfürdő vezetője.

Kapcsolódó hírek