Szechenyi 2020
Szechenyi 2020
hu en de pl
ma 2023. május 30. (kedd) 11:12 Janka, Zsanett névnapja van




 




Kátyúzzák a város útjait (videóval)

Megkezdődtek a kátyúzási munkálatok Mezőkövesden. A szakemberek a szennyvízberuházásban érintett területek kivételével végzik el az úthibák javítását a város területén.


Mezőkövesd önkormányzata az elmúlt évekhez hasonlóan idén is jelentős összeget fordít a város kezelésébe tartozó utakon keletkezett úthibák kijavítására, melyre összesen 15 millió forintot fordítanak 2013-ban. A szakemberek elsőként az úthálózat állapotát térképezték fel, melyből kiderült, hogy az elmúlt hónapok csapadékos és szélsőséges időjárása miatt az utak burkolata jelentős mértékben romlott.
A javítási munkálatokat a szennyvízberuházás utolsó ütemében érintett utcák kivételével a város egész területén elvégzik.
Az önkormányzat megkötötte a szerződést a kivitelezővel, ennek köszönhetően az úthibák kijelölésével megkezdődött az útjavítás április közepén, míg az aszfaltburkolatot április 25-étől javítják. A kivitelező cég elsőként az északi városrészben, a Damjanich utcában kezdte el a munkát. Ezen a héten egyebek között a Ferenc, a Sándor, Mihály, illetve János utcát fogják érinteni. A munkálatok ideje alatt területenként 1-2 napos forgalomkorlátozásokra kell majd számítani.
A munkával várhatóan május végére, vagy legkésőbb június elejére végeznek. A kátyúzási munkálatok ezután is folytatódnak, ugyanis az utak állapotának függvényében nyáron és ősszel is javítani fogják a sérült burkolatot.



Vissza

   A Zsóry gyógy- és
   egészségparkról bővebben:

 

 


Weboldalkészítés