hu en de pl
ma 2021. október 24. (vasárnap) 08:23 Salamon névnapja van

Baltanyéllel elkövetett parkolási vita (B-A-Z. MRFK)

Kívülről nézve egy könnyen megoldható parkolási vita odáig fajult, hogy az egyik fél végül baltanyéllel akarta megszüntetni a gondját, azaz a másikat. A rendőrség felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indított eljárást egy mezőkeresztesi férfival szemben.


A rendőrség azonnal elfogta azt a férfit, aki megalapozottan gyanúsítható egy 2103. május 14-én elkövetett bűncselekmény elkövetésével. A nyomozás adatai alapján egy személygépkocsi le akart parkolni egy mezőkeresztesi áruház előtt, amikor is egy áruszállító jármű is megérkezett a bolt elé. A teherautó sofőrje intett a másik autósnak, picit álljon arrébb, hogy mindketten kényelmesen elférhessenek a placcon. A személygépkocsi sofőrje ennek eleget is tett, de az utasként vele utazó Á. Lászlót ez a procedúra annyira feldühítette, hogy az autóból kiszállva rögtön nekitámadt a teherautó sofőrjének. A sértett bemenekült az áruházba, ahová követte az elkövető is. Ott a földre lökött 25  éves fiatalembert a 45 éves férfi egy felkapott baltanyéllel tovább ütlegelte, majd „dolga végeztével” elmenekült a helyszínről.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Mezőkeresztesi Rendőrőrsének járőrei a bejelentést követően rögvest elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. A rendőrség felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indított eljárást a mezőkeresztesi elkövetővel szemben.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságVissza

 

 


Weboldalkészítés