Ugrás a tartalomhoz

Nagyszerű második félidő

Mezőkövesd hírei

Mezőkövesd Zsóry – Kazincbarcikai SC 4-0 (0-0)

Fölényes győzelmet aratott városunk felnőtt labdarúgócsapata április 10-én. A Ness Hungary NB II Keleti csoportjának 21. fordulójában megyei rangadót játszottak Huszák Géza tanítványai.

 Az első felvonásban kevés ígéretes lehetőség adódott a csapatok előtt. A legközelebb Vámosi járt a gólhoz, azonban a védő szabadrúgása után a felső lécről vágódott ki a labda a 42. percben.

 

Fordulás után nagyobb sebességi fokozatra kapcsoltak a mieink és ez gyorsan eredményre vezetett. Az 54. percben Robson harcolt ki büntetőt, melyet Vámosi magabiztosan értékesített. Négy perccel később Jeremiás baloldalról elvégzett szabadrúgását követően Husanik duplázta meg együttesünk előnyét. A három pont sorsa a 76. percben dőlt el végérvényesen, amikor is Haburcsák növelte tovább a különbséget egy remek szóló végén. Csapatunk nagyszerű második félidei teljesítményére Husanik tette fel a koronát, aki Haburcsák beadása után beállította a végeredményt. Csapatunk győzelmével megerősítette pozícióját a tabella 3. helyén 43 ponttal. Vámosiék legközelebb a Hajdúböszörmény vendégeként lépnek pályára. A mérkőzés április 16-án szombaton 17 órakor kezdődik majd a hajdúsági városban.

Kapcsolódó hírek