Ugrás a tartalomhoz

Vádemelés a pincetolvajokkal szemben – A rendőröktől tudta meg a hétvégi ház tulajdonosa, hogy betörtek hozzá

Mezőkövesd hírei

Mezőkövesd külterületén 2013. február 13-án a rendőrjárőrök igazoltattak három személyt, akik egy kerékpáron szőlőkarókat, kerti szerszámokat, valamint lemezdarabokat toltak.

A rendőrök kérdésére elmondták, hogy a náluk lévő értékeket nem sokkal korábban egy hétvégi házból tulajdonították el Mezőkövesd-Szomolya közötti külterületről. A járőrök a Mezőkövesdi Rendőrkapitányságra előállították F. Csillát, T. Richárdot és fiatalkorú társukat, akikkel szemben dolog elleni erőszakkal szabálysértési értékre elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást. A nyomozás során megállapításra került a hétvégi ház tulajdonosa, aki a bemutatott, hatóság által lefoglalt értékeket egyértelműen felismerte és elmondta, hogy azok hétvégi házából származnak.
A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság a három elkövetővel szemben, dolog elleni erőszakkal, szabálysértési értékre elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást befejezte, s a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a napokban megküldte a Mezőkövesdi Ügyészségnek.

Mezőkövesdi Rendőrkapitányság

Kapcsolódó hírek