Ugrás a tartalomhoz

Több ezren a Zsóry Fesztiválon (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

Több ezren látogattak ki a Zsóry Gyógy- és Strandfürdőbe a hétvégén megrendezett háromnapos fesztivál programjaira. A fürdő könnyűzenei programokkal, bemutatókkal és egyéb attrakciókkal várta a pihenni vágyókat.

A Fesztivál pénteki nyitóestéjén elsőként a Matyó Néptáncegyüttes lépett fel, majd pedig a neves Csík zenekar koncertezett, amelyre a szeszélyes időjárás ellenére is sokan kilátogattak.


KONCERTEK

Szombaton zenés gyermekműsorral, majd a Defekt Duó produkciójával nyitották meg a kora délutánt a fürdőben. Ezt követően Kiss Kata és zenekara lépett fel, akik nem hagyták pihenni a fürdőlátogatókat, őket is táncra perdítették kortól, nemtől függetlenül.
A délután során a Unique, a Dupla Kávé, majd pedig a Miskolci Illés emlékzenekar szórakoztatta a népes közönséget.
Ahogy közeledett az este, úgy telt meg a színpad előtti tér látogatókkal, hiszen rengetegen voltak kíváncsiak hazánk egyik nagy múltú együttesére, a Neotonra, akik hatalmas sikert arattak a közönség körében.


MOZGÁS, EGÉSZSÉG

A Fesztivál harmadik, egyben záró napján szintén rengetegen látogattak ki a strandra fürödni, illetve a programokra. Egész délután a színpad mellett sátrakban várták az érdeklődőket különböző tanácsadásokkal, masszázzsal, és minden mással, ami az egészséggel, annak megőrzésével kapcsolatos. A kora délután pedig a mozgásé lett a főszerep, hiszen a Mezőkövesdi Zumba Klub Jordán Mária vezetésével nagy tömeget mozgatott meg a színpad előtti téren. A fél órás intenzív mozgás és bemutató után Oszvald Marika szórakoztatta a közönséget, majd pedig látványos divatbemutatót tekinthettek meg az érdeklődők. A délután során pedig Baby Gabi és Ferry, majd pedig Márió húzta, énekelte a talpalávalót. Az este közeledtével a Mezőkövesdi Fúvószenekar és Mazsorettcsoport látványos és hangulatos fellépését tekinthették meg a fürdő vendégei.


ÉJSZAKAI FÜRDőZÉS, AQUA ZUMBA

Az estét pedig hazánk egyik legnagyobb rockikonja, Deák Bill Gyula Blues Bandje zárta, akiket a fesztivál első két napjához hasonlóan több százan hallgattak meg.
A hétvégén a fürdő egyéb attrakciói, mint az éjszakai fürdőzés és az aqua zumba is nagy sikert arattak, hiszen rengetegen vették igénybe ezen szolgáltatásokat. A három nap során nemcsak a színpad előtti tér, hanem az összes medence is megtelt fürödni, kikapcsolódni vágyó vendégekkel.

Kapcsolódó hírek