Ugrás a tartalomhoz

Egy tolvaj, két eset

Mezőkövesd hírei

Rövid időn belül kétszer is kihallgatták a nyomozók. A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság a közelmúltban két különböző lopási ügyben rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Egy bükkábrányi fiatal 2013. május 19-én szórakozni ment Mezőkövesdre. A kivilágítatlan parkolóban, ahová a fiú dohányozni ment ki a diszkóból, egy több főből álló társaság lepte meg. Beszélgetés közben a csoport egyik tagja zeneátküldés ürügyén elkérte és kitépte a sértett kezéből a mobiltelefont, majd el is tűnt vele.
Az ügyben végrehajtott tanúmeghallgatások és egyéb nyomozati cselekmények szálai a fiatalkorú F.J. és O.M. mezőkövesdi lakosokhoz vezettek, akiket a rendőrök az ügyben gyanúsítottként hallgattak ki.
Egy másik esetben 2013. június 25.-ére virradóra egy matyóföldi ingatlan udvaráról ismeretlen személy eltulajdonította a bejelentő csepel típusú kerékpárját. A rendőrök a végrehajtott adatgyűjtések eredményeként eljutottak a korábbi ügyből már ismerős, fiatalkorú F.J. mezőkövesdi lakoshoz. Gyanúsítotti kihallgatása során a feltételezett tettes beismerte a bűncselekmény elkövetését.
A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az említett két ügy egyesítése mellett folytatja tovább a zsebtolvajlás útján szabálysértési értékre elkövetett lopás, valamint a jogtalan behatolással szabálysértési értékre elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt elrendelt nyomozást. 

Mezőkövesdi Rendőrkapitányság

Kapcsolódó hírek