Ugrás a tartalomhoz

Sok izgalom a Zsóry Kupán (videóval)

Mezőkövesd hírei

A Sose halunk meg csapata nyerte meg a II. Zsóry Focikupa kispályás tornát. A megméretésnek a Zsóry Gyógy-és Strandfürdő adott otthont július 20-án.

A labdarúgó tornán összesen 16 csapat vett részt. Az A csoportban a Niggerek, az Egerlövő, a Matyó FC és a Jóképűek együttese nyert besorolást. A kvartett élén az Egerlövő végzett 7 ponttal, míg a második, még továbbjutást érő helyet a Niggerek szerezték meg 5 ponttal. A B csoportban a Bűnbarlang, a LoveHunter FC, a Boka Juniors, valamint a Tiszabábolna küzdött a továbbjutásért. A négyesből a Tiszabábolna jutott tovább az első helyen 7 ponttal, míg a második pozícióban a Boka Juniors zárt 5 egységgel, így ők is az elődöntőben folytathatták a szereplésüket. A C csoportban a korábban több kispályás tornán is aranyérmet szerző Sose halunk meg és a szintén többször diadalmaskodó Goldenboys jutott a legjobb hat közé. A kvartettet a Goldenboys nyerte meg 6 ponttal, a Sose halunk meg 5 egységet szerezve jutott be az elődöntőbe, míg a Tiszavalk és a Másnaposok számára véget ért a megméretés.
Az első elődöntőben az Egerlövő és a Boka Juniors találkozott. A végig kiélezett összecsapáson a lövői csapat két gólos előnyre tett szert. A Boka Juniors néhány perccel a mérkőzés vége előtt szépített, de egyenlíteniük nem sikerült, így 2-1-re az Egerlövő győzött. A Niggerek - Golden Boys összecsapáson mindössze egyetlen találat született és ez a gól a Niggerek döntőbe jutását eredményezte. A Tiszabábolna - Sose Halunk Meg találkozó szintén nagy küzdelemben dőlt. A mérkőzés a Sose halunk meg csapatának 2-1-es győzelmével ért véget.
A fináléban két találkozó, az Egerlövő – Niggerek, valamint az Egerlövő – Sose halunk meg összecsapás egyaránt 1-1-es döntetlennel zárult, így a Niggerek – Sose halunk meg mérkőzés döntötte el a helyezések sorsát. A mindent eldöntő találkozón a Sose halunk meg csapata 5-1-re diadalmaskodott, így végül ők szerezték meg az aranyérmet. A torna második helyén az Egerlövő, míg a bronzérmes pozícióban a Niggerek végeztek. A kupa gólkirálya Vaszilkó Csaba lett 9 találattal, az egyaránt 8 gólos Nagy Leventét és Gallik Gábort megelőzve.


A II. Zsóry Focikupa eredményei:

Niggerek - Egerlövő 1-1
Matyó FC - Jóképűek 1-0
Bűnbarlang - LoveHunter FC 1-1
Boka Juniors - Tiszabábolna 2-2
Niggerek - Matyó FC 0-0
Egerlövő - Jóképűek 3-0
LoveHunter - Boka Juniors 2-2
Niggerek - Jóképűek 1-0
Egerlövő - Matyó FC 2-1
Bűnbarlang - Boka Juniors 1-4
Tiszavalk - Goldenboys 0-4
Sose Halunk Meg - Másnaposok 1-1
LoveHunter - Tiszabábolna 2-3
Tiszavalk - Sose Halunk Meg 3-3
Goldenboys - Másnaposok 3-2
Bűnbarlang - Tiszabábolna 1-8
Tiszavalk - Másnaposok 0-1
Goldenboys - Sose Halunk Meg 0-2

ELőDÖNTő

Egerlövő - Boka Juniors 2-1
Niggerek - Golden Boys 1-0
Tiszabábolna - Sose Halunk Meg 1-2

DÖNTő
Egerlövő - Niggerek 1-1
Sose Halunk meg - Egerlövő 1-1
Niggerek - Sose Halunk meg 1-5

Végeredmény:
1. Sose Halunk meg
2. Egerlövő
3. Niggerek

Gólkirály: Vaszilkó Csaba 9 gól
(Nagy Levente 8 gól, Gallik Gábor 6 gól)

Kapcsolódó hírek