Ugrás a tartalomhoz

Hamis rendszámú, lopott kocsival közlekedett – Vádemelési javaslat az elkövetővel szemben

Mezőkövesd hírei

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti helyszínelő ellenőr járőrei 2013. március 26-án a délutáni órákban Csincse település belterületén egy szemmel láthatóan gyorsan haladó, sárga színű export rendszámmal ellátott személygépkocsira figyeltek fel.

Az autós a rendőröket meglátva, hirtelen lekanyarodott az útról. A rend őrei a jármű után hajtottak és néhány száz méter megtétele után megállítva a gépjárművet, igazoltatták a sofőrt.  A gépkocsi adatait ellenőrizve megállapították, hogy az autó körözését a rendőrség egy évvel ezelőtt rendelte el lopás bűntett miatt, valamint az is bebizonyosodott, hogy a gépkocsira nem a rá kiadott rendszámtábla lett felszerelve.
 A járőrök a 35 éves csincsei B. Ferencet előállították a Mezőkövesdi Rendőrkapitányságra, akivel szemben egyedi azonosító jel meghamisításának bűntette miatt indult eljárás, a személyautó hatósági lefoglalása mellett. 

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság az elkövetővel szemben folytatott nyomozást 2013. augusztus 2-án befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

Mezőkövesdi Rendőrkapitányság (J)

Kapcsolódó hírek