Ugrás a tartalomhoz

Zumbamaraton (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

Több mint százan vettek részt a két órás, vérpezsdítő Zumba Fitness Nyárvégi Fergetegpartyn a Városi Sportcsarnokban augusztus 25-én.

Mezőkövesden két éve van jelen mint sportolási lehetőség, a zumba Jordán Mária instruktor vezetésével, amely nagyon népszerű a mozogni vágyó nők körében. A mezőkövesdi zumbások oktatója első alkalommal, de hagyományteremtő szándékkal szervezte meg a hétvégén a kétórás zumbamaratont.
A sporteseményre a házigazda mezőkövesdi zumbások mellett például Egerből, Füzesabonyból, Gyöngyösről, Salgótarjánból, Ostorosról is érkeztek vendégek.
A partihangulatot a jó zene, a társaság alapozta meg. Arról pedig, hogy senki se maradjon szárazon a maratoni parti végére, öt oktató: a házigazda Jordán Mária, Bene Kata, Sinkó Timi, Prógli Bogi és Orbán Peti gondoskodott.
Meglepetésként a sportág szerelmesei a többségük számára új mozgáskultúrával, a bokwával is megismerkedhettek.
A változatos zenének, az öt oktató különböző stílusának, a közös mozgás élményének és a felszabadult hangulatnak köszönhetően tényleg egy fergeteges programon vehettek részt azok, akik augusztus 25-én ellátogattak a Sportcsarnokba.

Kapcsolódó hírek