Ugrás a tartalomhoz

Éremesővel kezdődik az ősz! – XXVIII. Harkány „SPRINT” 2013.09.07. MSE. Zsóry úszóinak szereplése

Mezőkövesd hírei

A nyári szünetet követő első komoly versenyre utaztunk Harkányba. Nyolc úszó indult a minél jobb eredmény reményébe, ezen a nagyon színvonalas versenyen, amelyen 6 országból összesen 345 induló vett részt.

Most már látom, hogy érdemes volt meg tenni azt a 450 km-t, ami igen kalandosra sikerült, ráadásul az oda felé vezető út fárasztó is volt! De másnap már csak a verseny volt a fontos. Gyönyörű időnk volt és még szebb lett, ahogy haladtunk előre a versenyszámokkal.
Az első szám a mellúszás volt. Az éremgyűjtést Jakab Kristóf kezdte el, aki nagyon szép úszással a 2. helyen végzett. A sportoló háton, valamint gyorson 5. helyen végzett, míg pillangóban a 4.helyen zárt.


Jöttek a lányok!

 Ördög Rebeka,/1998/ mellen 2. helyezett lett, valamint háton és pillangón egyaránt a 3.helyet szerezte meg. Az ifjú hölgy gyorsúszásban a 4. helyen végzett úgy, hogy mindössze 4 századdal csúszott le a dobogóról!
/Meg kell említenem, hogy 1998-as születésűekkel és az idősebbekkel együtt lettek értékelve/
Kis-Csabai Nóra /2004/ szintén kitűnően szerepelt. Mellúszásban 1. helyezett lett, míg háton és pillangón a 2. helyen ért célba. Az ifjú sportoló gyorsúszásban a 3.helyen végzett. /Itt pedig a 2003. és fiatalabbak lettek együtt értékelve/
Farkas Lilla mellen és gyorsúszásban a 4. helyen zárt, pillangón az 5., háton pedig a hatodikként érintette meg a falat. Marczis Rebeka mellúszásban a 7. helyezett lett.
Udud Hajnalka háton a 7. helyet szerezte meg, mellen és gyorsúszásban is a 8. helyen zárt. Takács Virág megúszott ideje a betegsége után nagyon biztató!
Polgár Péter részéről már az is tiszteletre méltó azt hiszem, hogy munka és iskola mellett még a sport, a versenyzés is belefér az idejébe, mint a csapat rangidőse nagyon sokat jelent hogy példát mutat, a kezdő és haladó versenyzőknek.
 Egy eredményes sikeres és nagyon jó versenyen vehettünk részt, amit a fent sorolt eredmények is tükröznek!

Polgár Sipeki Éva


Kapcsolódó hírek