Ugrás a tartalomhoz

Vidámsággal búcsúztak az évtől

Mezőkövesd hírei

Fergeteges szilveszteri kabaréműsorral búcsúztatta a 2013-as esztendőt a Mezőkövesdi Amatőr Színjátszó Kör Egyesület. A több mint kétórás előadásnak a Közösségi Ház adott otthont december 30-án.

A MASZK szervezésében megrendezett „Micsoda buli!” című kétrészes előadás keretében a fellépők tréfás bohózatokkal, örömkönnyeket fakasztó viccekkel és számtalan humoros jelenettel szórakoztatták a közönség soraiban ülőket. A valóságos poénáradat közben ismert dalok és musical részletek csendültek fel, miközben többek között a Matyó Nagymama Klub Egyesület tagjainak táncos műsora, a szentistváni Gyöngyösbokrétás Hagyományőrző Egyesület vidám nótacsokra mellett, egy hamisítatlan és lélegzetelállító electric boogie show is szűnni nem akaró tapsra ragadtatta a vendégeket. A sokszínű és színvonalas produkció megtekintése után mindenki vidáman hagyhatja maga mögött a hamarosan lecsengő 2013-as esztendőt.

A MASZK Egyesület fergeteges szilveszteri kabaréját a tervek szerint január 4-én teljes egészében megtekinthetik a Mezőkövesdi Televízió Kulturális közvetítésében.

Kapcsolódó hírek