Ugrás a tartalomhoz

Tájékoztatás a KÖZÉPSő VÁROSRÉSZ szennyvízberuházás megvalósítása érdekében a lakástakarékpénztári szerződést kötött személyek támogatási igénybevételének feltételeiről

Mezőkövesd hírei

Mezőkövesd Város Önkormányzata 2010. február 24.napján tartott ülésén módosította  Mezőkövesd Önkormányzatának a szociális igazgatásról és ellátásokról szóló 4/2007. (III.1). sz. ÖK rendeletét  a szennyvízberuházás megvalósítása érdekében a lakástakarékpénztári szerződést kötött mezőkövesdi belterületi ingatlan – kivéve egyéb belterület – tulajdonos támogatására vonatkozóan.

Az önkormányzati rendelet szerint a szennyvízberuházás megvalósítása érdekében a lakástakarékpénztári szerződést kötött személy a támogatás igénybevételére jogosult,  feltéve, hogy a családban az egy főre eső, havi nettó jövedelem nem haladja meg a mindenkori öregségi nyugdíjminimum nyolcszorosát ( 2014. évben nettó 228.000.-Forintot/hó).

A  támogatás mértéke:

- Mezőkövesd város középső városrészén 2013. évben megvalósult szennyvízberuházás kapcsán megkötött lakástakarékpénztári szerződések esetében a szerződés lejártáig 410.-Ft/hó/lakóingatlan.


A támogatás egyedi kérelem alapján kerül elbírálásra annak a lakástakarékpénztári szerződést kötő ügyfélnek, aki

2014. április 30. napjáig kérelmét visszajuttatja

hivatalunknak és jogosultsága megállapításra kerül.


A kérelemnyomtatvány elérhető Mezőkövesd város honlapján (http://www.mezokovesd.hu→ E-Ügyfélszolgálat→Letölthető nyomtatványok→ Szociális ügyekkel kapcsolatos nyomtatványok), a Polgármesteri Hivatal "B" épület földszintjén, illetve a Viziközmű Társulat irodáján (Közösségi Ház földszint)

Felmerülő kérdéseivel kérjük keresse a 49/511-555 önkormányzati telefonszámot, vagy a Társulat irodáját ( telefon: 49/500-358).

Dr. Fekete Zoltán
polgármester

Kapcsolódó hírek