Szechenyi 2020
Szechenyi 2020
hu en de pl
ma 2022. május 26. (csütörtök) 09:52 Fülöp, Evelin névnapja van
 

 
Utazás a könnyűzene világába (videóval frissítve)

Simon & Garfunkel est címmel nagy sikerű, könnyűzenei koncertet adott Jobbágy Bence és Méhes Adrián a Mezőkövesdi Alapfokú Művészetoktatási Intézmény hangversenytermében január 29-én.


 A Városi Zeneiskola megalapításának 50 éves évfordulója alkalmából életre hívott „Régi növendékek” koncertsorozat újabb állomásán korábbi tanulóként Jobbágy Bence mutatta be zenei, ebben az esetben gitár és ének tudását a termet zsúfolásig megtöltő közönség előtt. Jobbágy Bence közel 10 évet töltött a félévszázados zeneiskola falai között, ahol Heéger Lászlóné és Kovács Sándor művésztanárok tanították az ifjú tehetséges zeneművészt.

A koncertet megelőzően Mozerné Horga Stefánia, a Művészetoktatási Intézmény tagintézmény-vezetője köszöntötte a jelenlévőket. A kéttagú formáció előadásában az 1960-as és 70-es könnyűzenei világa elevenedett meg a koncertteremben. A tehetséges előadók a beat és a rock and roll műfaj egyik kimagasló duójának, a Simon & Garfunkel dalait szólaltatták meg. A kiváló hangulatú, közel két órás koncert alatt olyan közismert, örökzöld dalok csendültek fel, mint a Mrs. Robinson, a Sound of Silence, vagy a Bridge Over Troubled Water. A ráadás dal előtt Mozerné Horga Stefánia tagintézmény-vezető és Heéger Lászlóné művésztanár egy-egy ajándékot adott át a fellépőknek.

 A zenei estet teljes egészében megtekinthetik február 1-jén a Mezőkövesdi Televízió Kulturális Közvetítés című műsorában.

 


Vissza

 

 


Weboldalkészítés