Ugrás a tartalomhoz

Bükkzsérci diadal

Mezőkövesd hírei

A megyei II. osztályú Bükkzsérc csapata végzett az első helyen a XXIX. dr. Borosi László teremlabdarúgó-emléktorna mezőkövesdi selejtezőjében. A nagy népszerűségnek örvendő megyei kispályás megméretés selejtezőit 12 helyszínen összesen 60 csapat részvételével rendezték meg február 1-jén és 2-án.

A mezőkövesdi selejtezőt a Városi Sportcsarnokban rendezték meg február 2-án, ahol városunkat a tavalyi évhez hasonlóan a Mezőkövesd Zsóry U21-es gárdája képviselte.
Az U21-es együttes mellett az egyaránt megyei II. osztályú Bükkzsérc, Harsány, Mezőnagymihály, valamint Mezőkeresztes vett részt. A tornán labdarúgóink felemás teljesítményt nyújtottak. Gallikék az első összecsapáson 4-4-es döntetlent követően büntetőkkel 7-4-es sikert értek el a Mezőkeresztes ellen, majd a Mezőnagymihály együttesét 4-1-re múlták felül. A következő két rendkívül kiélezett találkozón viszont előbb a Harsány 5-4-re, majd a Bükkzsérc 6-5-re felülmúlta Sivák Sándor gárdáját.

A Bükkzsérc csapata 100%-os teljesítményt nyújtott a selejtezőben, így bejutott a 12 csapatos döntőbe. A finálét idén is a Miskolc Városi Szabadidőközpontban bonyolítják majd le február 8-án és 9-én.


Borosi torna eredményei:

Mezőkövesd Zsóry U21 – Mezőkeresztes 4-4 (büntetőkkel: 7-4)
Mezőnagymihály – Bükkzsérc 2-3
Harsány – Mezőkeresztes 3-2
Mezőkövesd Zsóry U21 – Mezőnagymihály 4-1
Bükkzsérc – Harsány 4-2
Mezőkeresztes – Mezőnagymihály 2-5
Harsány - Mezőkövesd Zsóry U21 5-4
Bükkzsérc – Mezőkeresztes 9-2
Harsány – Mezőnagymihály 3-4
Mezőkövesd Zsóry U21 – Bükkzsérc 5-6

Kapcsolódó hírek