Ugrás a tartalomhoz

Szépkorúak köszöntése (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

Kilencvenedik születésnapját ünnepelte március elején a mezőkövesdi Ócsai Mihályné és Herkely Lajos Imréné. Városunk szépkorú lakosait a jeles évforduló alkalmából dr. Fekete Zoltán polgármester köszöntötte fel.

Városunk első embere március 10-én látogatta meg az ünnepelteket. Dr. Fekete Zoltán virágcsokorral, tortával, valamint emléklappal köszöntötte településünk szépkorú lakosait. Emellett a városvezető felolvasta és átadta Orbán Viktor miniszterelnök jókívánságait tartalmazó oklevelét is az ünnepelteknek.
Ócsai Mihályné március 9-én töltötte be a 90. életévét és évtizedeken át a Tanácsházán dolgozott, míg Herkely Lajos Imréné egy nappal később született és általános iskolai pedagógusként tevékenykedett egészen nyugdíjazásáig. Az ünnepeltek korukhoz képest nagyon jó egészségi és szellemi állapotnak örvendenek, és mindketten vidáman emlékeztek vissza a dolgos hétköznapokra, a munkahelyükre és gyermekkorukra. Városunk szépkorú lakosai napjainkban is aktívan tevékenykednek, a házi munka mellett a jó idő beköszöntével kertészkedéssel töltik az idejüket. A köszöntés után családi körben ünnepelték meg a jeles napot. Ócsai Mihálynénak két gyermek mellett négy unokája és hat dédunokája született. Herkely Lajos Imréné szintén nagy családdal büszkélkedhet, hiszen többek között két gyermeke, négy unokája és négy dédunokája társaságában töltötte el a születésnapját.

Kapcsolódó hírek