Ugrás a tartalomhoz

Nehéz helyzetben (videóval)

Mezőkövesd hírei

Mezőkövesd Zsóry – Diósgyőri VTK 0-1 (0-0)

A 25. fordulóban az 5. helyen álló DVTK lépett pályára városunkban április 20-án.

Az összecsapás első tíz percében mindkét csapat kihagyott egy-egy lehetőséget, majd a 18. minutumban egy szép kövesdi támadás végén Menougong emelt a felső lécre. A játékrész felénél Batioja, egy perccel később pedig Kádár fejese kerülte el kevéssel a kaput, míg az ellentámadás végén Bognár távoli lövését fogta meg Rados. A záró negyedóra elején Rados kétszer is túljárt a nagyszerűen futballozó Bognár eszén, akinek az emelésénél látványos mozdulattal védett a diósgyőri hálóőr. A 40. minutumban Gosztonyi szabadrúgása csattant a felső lécen, míg a hosszabbítás pillanataiban Melczer is a ketrecet találta el.

A HOSSZABBÍTÁS DÖNTÖTT Fordulás után egy perc sem kellett ahhoz, hogy Menougong helyzetbe kerüljön, de a csatár távoli lövésébe Kádár belelépett. Az összecsapás képe a folytatásban sem változott jelentősen, viszont a csapatok ritkábban jutottak el a kapukig. Egy órányi játék után Harsányi lövése „akadt el” Radosban, míg a 68. percben Futács tüzelt közelről a kapu mellé. A három pont sorsa csak a hosszabbítás pillanataiban dőlt el, amikor is Futács távoli szabadrúgása után Bacsa elé pattant a labda, aki néhány lépésről a bal felső sarokba lőtt.
Melczerék öt fordulóval a bajnokság vége előtt továbbra is a 14. helyen állnak a tabellán 23 ponttal. Együttesünk előnye mindössze egy pont a kieső, 15. pozíciót elfoglaló Paks előtt, míg a sereghajtó Kaposvár 19 ponttal áll az utolsó helyen.

 

 

Kapcsolódó hírek