Ugrás a tartalomhoz

Véber távozott (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

Közös megegyezéssel szerződést bontott a Mezőkövesd Zsóry vezetősége Véber György vezetőedzővel. A szakember utódja a mai napon mutatkozik be.

Véber György 2012 márciusában vette át az együttes irányítását és több mint két éven keresztül állt a csapat élén. A szakember vezetésével a Ness Hungary NB II. Keleti csoportjának 11. helyén álló gárda hat helyet lépett előre, így labdarúgóink végül az 5. helyen fejezték be a 2011/ 2012-es bajnokságot. Irányításával egy évvel később sporttörténeti sikert értek el a kövesdi focisták, miután együttesünk a város történetében először másodosztályú bajnoki címet szerzett és feljutott az élvonalba. Labdarúgóink eredményesen szerepeltek az OTP Bank Liga őszi szezonjában, miután 18 forduló alatt 18 pontot szorgoskodtak össze, viszont a tavasszal jelentősen visszaesett a csapat teljesítménye. Melczerék 10 bajnoki összecsapáson mindössze 5 pontot gyűjtöttek be, így visszacsúsztak a kiesést jelentő 15. helyre és három fordulóval a zárás előtt 5 pontos hátrányban vannak a bennmaradó helyen álló Paks mögött. A klub vezetősége a tavaszi gyenge szereplés miatt bontott közös megegyezéssel szerződést a szakemberrel.


Közel hetven bajnoki mérkőzés

Véber György két év alatt összesen 68 bajnoki mérkőzésen irányította a Mezőkövesd csapatát. Vezetésével a gárda 30 győzelem és 11 döntetlen mellett összesen 27 vereséget szenvedett el. Véber György az NB II-ben 24 alkalommal vezette győzelemre együttesünket, emellett 6 döntetlen és 11 vereség a mérlege, míg az élvonalban 6 győzelmet, 5 döntetlent, valamint 16 vereséget könyvelhettek el Bognárék.

Kapcsolódó hírek