Ugrás a tartalomhoz

Gimnáziumi ballagó (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

144 diák búcsúzott el az alma matertől a Szent László Gimnázium és Közgazdasági Szakközépiskolában április 30-án.

A középiskola ballagási ünnepségén a végzősök kivonulása után a 11. osztály búcsúzó műsorát tekinthették meg a ballagók, valamint a vendégek. Ezt követően Juhász Jánosné, igazgató mondta el beszédét, melyben jó tanácsokkal látta el a kirepülő diákokat. A végzősök énekkel és mély gondolatokkal köszöntek el az alsóbb évfolyamos társaiktól. Ezt követően átadták az iskolában maradó társaknak az intézmény zászlaját. A rendezvényen részt vett Tállai András, a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára, térségünk országgyűlési képviselője, és dr. Fekete Zoltán polgármester is.
A műsor végén a díjak átadására került sor. Kovács Magdolna Alapítvány díját Kelemen Lili és Pető Tamara, a Dr. Vinkovics Sándor díjat Aranyosi István, Krupa Abigél és Csorba Adrienn vehette át. A Szent László díjat Szarvas Fanninak, Hajdu Martinnak és Csézy Gergelynek ítélték oda. Pro Vitae díjat kapott Pajtók Vivien. Dr. Papp Zoltán díjban részesült Fodor Anett, Csávás Gergely pedig dr. Lukács Gáspár díjjal térhetett haza. Nagy Lajos díjat adtak át Oros Babettnek, Katyina Brigittának és Tóth Dávidnak. Hancsók Kálmán díjat nyújtottak át az eseményen Reményi Balázsnak és Gaál Bencének. Kiemelkedő sport eredményeikért jutalomban részesült Fodor Nikoletta, Horváth Loránd László, Gulyás Gréta, Herczeg János. Közösségi munkájáért díjazásban részesült Pongrácz Tamás és Wenczel Ádám.
A Gimnázium ballagási ünnepségéről készült teljes felvételünket május 24-én tekinthetik meg kulturális közvetítés című műsorunkban.

Kapcsolódó hírek