Ugrás a tartalomhoz

Egy nap a gyermekeknek (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

Rekordszámú volt a látogatottsága az idei városi gyermeknapnak. Több százan látogatott ki vasárnap a Kavicsos-tó és Szabadidőparkba.

A május utolsó vasárnapján megszervezett gyermeknapra számos szórakozási lehetősséggel csalogatták a kicsiket, nagyokat. A délelőtt órákban megrendezett Családok Napja programjait követően délben az Easydance Akrobatikus Rock And Roll táncosai tartottak bemutató.
Ezt követően Jordán Marcsi vezetésével a Mezőkövesdi Zumba Klub tagjai mozgatták meg a gyerekeket.
A táncos, mozgásos program után kihirdették a 2013-2014. bérletes iskolás színház „Kedvenc színházi előadásom” cmű rajzpályázatának eredményét. A versenyen harmadik lett Bükkábrányból, az első osztályos Kiss László második lett Sályból Czegléni Áron, aki szintén első osztályos. A legjobb rajznak járó ajándékot Molnár Fruzsina második osztályos tanuló lett Sályból.
A délután során a Matyóföldi Íjász Egyesület és a Mezőkövesdi Kutyaiskola tartott bemutatót. Emellett hatalmas sikere volt a BubbleFlash csapatának, akik óriásbuborékokat készítettek, amelyet a gyerekek is kipróbálhattak.
A gyermeknap során színpadra lépett még a Mezőkövesdi Mazsorett Csoport, az Eszterlánc Gyermek Néptánccsoport, volt bohóc műsor, és a Vaga Banda gólyalábasok is szórakoztatták a gyerekeket.
A nap sztárvendége a The Voice első évadának nyertese, Pál Dénes  lett, akit nagy tapssal és ovációval fogadott a közönség.
Mindemellett egész nap folyamán kézműves-foglalkozással, ingyenes arcfestéssel, lézerharccal, ugráló várral, trambulinnal, népi játékokkal, a helyi rendőrség révén motoros szimulációval és óránként cukoresővel várták a kicsiket.

Kapcsolódó hírek