Szechenyi 2020
Szechenyi 2020
hu en de pl
ma 2022. május 16. (hétfő) 14:38 Mózes, Botond névnapja van
 

 
Értékes felajánlás (videóval frissítve)

Egy modern, többfunkciós hordágyat ajánlott fel Jéger Károly pápai prelátus a Mezőkövesd Zsóry FC utánpótlás csapatainak. Az adomány ünnepélyes átadását június 13-án szervezték meg a Városi Stadion klubházában.


Az ünnepélyes eseményen Jéger Károly pápai prelátus mellett Hagyacki József, a Mezőkövesd Zsóry ügyvezető elnöke vett részt. „Régóta figyelemmel kísérem a helyi labdarúgást és tudom, hogy nagyon sok lelkes, tehetséges gyermek focizik Mezőkövesden. Ez a felajánlás ösztönzés szeretne lenni azért, hogy a gyerekek még jobb teljesítményt nyújtsanak a pályán és az edzéseken. Természetesen bízom benne, hogy a hordágyra nem, vagy csak nagyon ritkán lesz szükségük az ifjú focistáknak” – mondta Jéger Károly.
A felajánlást Hagyacki József ügyvezető elnök köszönte meg az egyesület nevében. Az adományról László István, a Mezőkövesd Zsóry utánpótlás szakágvezetője osztotta meg gondolatait.
„Sokan nem is sejtik, hogy milyen fontos számunkra ez a felajánlás, ugyanis az utánpótlás mérkőzésekre is kötelező egy hordágyat biztosítanunk. Mindeddig egy régi típusú eszköz állt a rendelkezésünkre, de prelátus úr nemes felajánlásának köszönhetően mostantól egy új, modern hordágyat tudunk majd használni” – mondta László István.Vissza

 

 


Weboldalkészítés