Ugrás a tartalomhoz

Roadshow a sport jegyében (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

B-Life Summer Fit Roadshow 2014 címmel sportdélutánt rendeztek a Zsóry Gyógy- és Strandfürdőben augusztus 24-én.

A Czanik Balázs személyi edző nevével fémjelzett, egy teljes hónapon át tartó országos turné augusztus 2-án kezdődött Sárváron és összesen 8 helyszínt, köztük városunkat érintette. A roadshow szervezői a kezdeményezés legfőbb céljaként az ország megmozgatását, sportolásra invitálását tűzték ki. Ennek jegyében a turné helyszínein változatos programokkal várták a mozogni vágyókat.

A vasárnap délelőtt leesett jelentős eső és a délutáni napsütés ellenére hűvös, őszies idő alaposan átírta az előzetesen eltervezett menetrendet, melyek közül végül három programot rendeztek meg. A szabadidős délután nyitányaként Bán Andrea, a Zsóry Gyógy- és Strandfürdő marketingvezetője mutatta be röviden a fürdőt, majd Takács Dominika fitness instructor tartott egyórás, minden testrészt alaposan átmozgató GrandUp és alakformáló edzést a résztvevőknek. A lendületes, jó hangulatú „testnevelésóra” után Jordán Marcsival zumbázhattak együtt a fürdő vendégei, aki nemcsak a szárazföldön, a medencékben pihenő látogatókat is alaposan megmozgatta.

A sportnap keretében saját termékes ásványvizet és egy különleges házi készítésű joghurtot mutattak be, amit a résztvevő vendégek megkóstolhattak a road show ideje alatt.

Kapcsolódó hírek