Ugrás a tartalomhoz

Az időjárás győzött – Két meccs a héten

Mezőkövesd hírei

Szolnoki MÁV-Stadler Rail
– Mezőkövesd Zsóry 0-0-nál félbeszakadt


Felhőszakadás miatt félbeszakadt városunk felnőtt csapatának hétvégi bajnoki mérkőzése. Labdarúgóink mindössze 15 percet töltöttek a pályán Szolnokon.

A Merkantil Bank Liga 5. játéknapján a 10. helyen álló Tisza-parti gárda vendégeként léptek pályára Balajtiék szeptember 13-án. A találkozó irreális körülmények között kezdődött, miután a lezúduló csapadék miatt teljesen felázott talajon tócsákban állt a víz. Az összecsapás alatt folyamatosan és intenzíven hulló eső tovább rontott a gyepszőnyeg állapotán, amely gyakorlatilag alkalmatlanná vált a mérkőzés lebonyolítására. A játékvezető a 15. percben az öltözőbe vezényelte a játékosokat, majd néhány perces várakozás után az összecsapás beszüntetése mellett döntött.
A csapatok a tervek szerint október 1-jén, szerdán 18 órától pótolják be a bajnoki találkozót.


Két hazai meccs

Labdarúgóink a bajnokságban legközelebb a Szigetszentmiklós együttesét látják vendégül Mezőkövesden. A mérkőzés szeptember 20-án, szombaton 18 órakor kezdődik a Városi Stadionban.
Az összecsapás előtt még a Ligakupában is vár egy fontos feladat Tóth László tanítványaira, ugyanis szeptember 16-án, kedden az MTK Budapest érkezik Mezőkövesdre. A találkozó 17 órakor kezdődik a Városi Stadionban.

Kapcsolódó hírek