Szechenyi 2020
Szechenyi 2020
hu en de pl
ma 2023. június 7. (szerda) 11:19 Róbert névnapja van
 
Lépések az egészséges városért (videóval frissítve)

Az Önkormányzat saját forrásból megvalósuló beruházásokkal szorgalmazza, segíti elő az egészségmegőrzést, az egészséges életmód kialakítását.


A Hadnagy úti sportcentrumban kettő salakos teniszpálya építését kezdik meg heteken belül, világítással és a hozzá kapcsolódó infrastruktúrával. A tervek szerint ősszel be is fejezik. A Mező Ferenc Tagiskola, a Gimnázium udvarán egy-egy futópályát, valamint egy  multifunkcionális műanyag borítású pályát hoznak létre. A Gimnázium udvarán már elkészült a futópálya, a multifunkcionális pálya építése jelenleg zajlik. A Mező Ferenc Tagiskolában helyet kapó futópálya létesítését heteken belül elkezdik.
A négy fejlesztésnek az összköltsége mintegy 72 millió forint, amelyet saját önerőből fedez az Önkormányzat.
Több mint 2,8 millió forintból pedig szabadtéri, erősítő gépekkel felszerelt fitnesz parkot alakít ki az Önkormányzat a Kavicsos-tó és szabadidőparkban.
A napokban elkezdik a Szomolyai út végén lévő területen a kerékpárosok, gördeszkások, görkorcsolyások számára alkalmas úgynevezett skatepálya, valamint dirt pálya kialakítását. A tervek szerint idén befejezik ennek a munkálatait.Vissza

   A Zsóry gyógy- és
   egészségparkról bővebben:

 

 


Weboldalkészítés