Ugrás a tartalomhoz

A hajrában úszott el a győzelem

Mezőkövesd hírei

Szolnoki MÁV Stadler-Rail – Mezőkövesd Zsóry 3-3 (0-1)

Gólzáporos mérkőzésen az utolsó pillanatokban rúgott góllal mentett pontot a Tisza-parti alakulat városunk felnőtt csapata ellen.
A Merkantil Bank Liga 5. fordulójában kiírt, felhőszakadás miatt félbeszakadt összecsapást pótolták a felek október 1-jén.

Labdarúgóink kezdték aktívabban a mérkőzést és Takács 20 méteres bombagóljának köszönhetően már a 9. percben megszerezték a vezetést. A vendéglátók a 16. percben jutottak el először a kövesdi kapuig, azonban Mile lövését Kunsági kitornászta a sarokból, majd pár másodperccel később a hazaiak fejese kerülte el a kaput. A folytatásban mindkét oldalon adódtak lehetőségek, de nem született újabb gól a szünetig.

A második félidőt alaposan megnyomták a házigazdák, viszont gólt újra Balajtiék szereztek, miután a 64. minutumban Baracskai helyezett higgadtan a kapu közepébe. Újabb két perc elteltével Zsolnai szépített közelről, majd 20 perccel a találkozó vége előtt Balajti gurított éles szögből a kapuba. A hazaiak nem adták fel a mérkőzést és előbb Antal révén faragtak a hátrányból a 78. percben, majd Bohner gókjával egyenlítettek a 94. percben.
Együttesünk a pontszerzésnek köszönhetően a 3. helyen áll a tabellán 12 ponttal. A Vasas 15 egységgel vezeti a bajnokságot a 13 pontos Gyirmót előtt.


Labdarúgóink a hétvégén ismét pályára lépnek a bajnokságban. Hegedűsék az újonc, de kiválóan szereplő, 10 ponttal a 7. helyen álló Soroksár csapatát fogadják Mezőkövesden. A bajnoki összecsapást október 4-én, szombaton 18 órától rendezik meg a Városi Stadionban.

Kapcsolódó hírek