Ugrás a tartalomhoz

Akciós ajánlatokkal csábít a Zsóry fürdő

Mezőkövesd hírei

A nyári szezonon kívül is érdemes ellátogatni Matyóföld méltán népszerű, gyógyhellyé minősítette fürdőjébe, hiszen 2014. október 1-jétől módosult a fürdő árjegyzéke, amely a jegyárak csökkenése mellett újdonságként szolgáló kedvezményes csomagajánlatokkal egészült ki sok vendég örömére.

A fürdő 7 új kényeztető csomagajánlattal bővítette kínálatát, melyek szinte minden korosztály számára kedvezőbb belépési lehetőséget kínálnak bizonyos szolgáltatások igénybe vétele esetén. A csomagajánlatok többek között gyógymasszázst, wellness használatot, aromaolajos masszázst, lábmasszázst és pedikűrt tartalmaznak fürdőbelépővel kombinálva. A kedvezmények  kialakításánál a vezetőség arra törekedett, hogy a csomagok minden korosztály számára kedvezőbbek árfekvésűek legyenek, mint az árjegyzékben szerepeltetett árak.

Az ajánlatokat kizárólag hétköznapokon vehetik igénybe a felfrissülni vágyók, akik a készpénzes és bankkártyás fizetés mellett SZÉP kártyával is téríthetik a különböző szolgáltatások költségét a kártya mindhárom alszámlájáról (szállás, vendéglátás, szabadidő).

A helyi értéknek számító gyógyvíz használata mellett népszerűsíteni kívánják a fürdő gyógyászati részlegét, mely a különböző kezelésekkel – gyógyászati masszázs, kádfürdő, tangentor, súlyfürdő, iszap és szénsavfürdő – számos vendég számára kínál gyógyulást reumatikus problémáikra. A gyógyászati szolgáltatások mellett a 2011-ben átadott wellness részleg a felfrissülni vágyók igényeit is kielégíti a különböző hatóanyagú aromaolajos masszázsok mellett 2 db finn szauna, aroma szauna, bioszauna, infraszauna, gőzkabin, sókabin, jégkút, valamint terápiás medence, merülő medence és jakuzzi várja a kikapcsolódni vágyókat.

Bán Andrea

Kapcsolódó hírek