Ugrás a tartalomhoz

Árcsökkenés és kedvezményes csomagajánlatok (videóval)

Október 1-jétől árcsökkentéssel, különböző csomagokkal várják a fürödni vágyókat a Zsóry Gyógy- és Strandfürdőbe. Már utószezoni programként a mezőkövesdi fürdő is csatlakozott a Magyar Fürdőkultúra Napjához.

A Magyar Fürdőszövetség 33 tagja vett részt idén a Magyar Fürdőkultúra Napján, amelyet már öt éve minden évben október második szombatján rendeznek meg. A résztvevők között volt a Zsóry Gyógy- és Strandfürdő, amely már évek óta partnere ennek a kezdeményezésnek. A program keretében a Zsóryban feltörő gyógyvíz megismertetése, a helyes fürdőkultúra bemutatása érdekében ezen a napon egységesen 600 forintért válthatták meg belépőjegyüket a fürdő vendégei.


Egyedi ajánlatok

A létesítmény már október elejétől a téli szezonra készül. Október 1-jétől kedvezményes belépőárakkal várják a vendégeket a Zsóry Gyógy- és Strandfürdőbe. A szolgáltatásokkal arányosan a normál egész napos felnőttjegyet 1900-ról 1700 forintra, a nyugdíjas- és diákjegyet 1600-ról 1500-ra, a családi jegyet 5600-ról 5200 forintra csökkentették.
„Az árcsökkentés mellett idén először programcsomagokat hirdetünk meg. A gyógyászati részleget érintő program keretében négyféle összeállításban különböző masszírozással, belépőjeggyel kombinált csomagot ajánlunk. A másik csomagajánlatunk a wellness szolgáltatásainkat érinti.  Ebben az esetben az aromaolajas masszázst, a szaunavilág használatát és a belépőjegyet kombináltuk. Aki ezeket a csomagokat megvásárolja, az olcsóbban juthat hozzá ezekhez a szolgáltatásokhoz, mintha külön-külön venné igénybe azokat. Ezek a csomagárak átlagosan 12-18%-os kedvezményt jelentenek. Ezekkel a lépésekkel a gyógyászati kezeléseinket, valamint a 2011-ben átadott wellness részlegünk szolgáltatásait népszerűsítjük” – emelte ki Vámos Zoltán fürdővezető.
A fürdőkomplexum 2015. január 1-jétől nem tervez jegyáremelést, így az idei díjak lesznek érvényben jövőre is a szezonon kívüli időszakban, a június közepétől augusztus 20-áig tartó főszezonra pedig szolgáltatásokkal arányos jegyárat kalkulálnak majd ki.
A csomagajánlatok pontos tartalmát és árait lapunk Közhírré tétetik rovatában találják meg.

Kapcsolódó hírek