Ugrás a tartalomhoz

Francia négyes (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

Camoletti Francia négyes című darabját tekinthették meg a kultúrakedvelők a felnőtt színházbérlet es előadások keretében. Október 16-án többek között Németh Kristóf, Gregor Bernadett és Harsányi Gábor szórakoztatta a közönséget.

A Mezőkövesdi Közkincs-tár Nonprofit Kft. által meghirdetett 2014-2015-ös felnőtt bérletes színházi évadának első bemutatóját október 16-án tartották meg. Az évadnyitó keretében egy két felvonásos művet, a Francia négyes című vígjátékot láthatták az érdeklődők. A Gergely Theáter által színpadra vitt darabban Németh Kristóf, Gregor Bernadett, Harsányi Gábor, Némedi V. Tímea és Szabó Máté szórakoztatta a nagyérdeműt. Az éppen válófélben lévő, de közös lakásukat elfelezve, egy tető alatt élő ügyvéd és fogorvosnő feszültséggel, de egyben humorral ötvözött történetéről szóló darabot Gergely Róbert rendezte.
Az színházi évad második programjaként november 25-én Heltai Jenő – A néma levente című történelmi darabja elevenedik meg a kövesdi színpadon 2 felvonásban az Éless-Szín előadásában.

Kapcsolódó hírek