Ugrás a tartalomhoz

Polgármesteri köszöntés (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

90. születésnapját ünnepelte Barczi Józsefné Póta Katalin. A jeles évforduló alkalmából dr. Fekete Zoltán polgármester is felköszöntötte városunk szépkorú lakosát november 25-én.

Mezőkövesd vezetője elsőként Orbán Viktor miniszterelnök oklevelét olvasta fel az ünnepeltnek, majd virágcsokorral, tortával és a városi emléklappal köszöntötte fel Barczi Józsefnét.
Az ünnepelt gyermekkorában summásként, majd háztartásbeliként dolgozott. Ezt követően majdnem két évtizeden keresztül a Termelőszövetkezet munkatársaként tevékenykedett. Nyugdíjas éveit is aktívan tölti; kisebb háztartási munkák mellett nagyon szeret kertészkedni, míg az esti programokat elsősorban a rádióhallgatás és az olvasás teszi teljessé.
Kati néni korához képest jó szellemi és egészségi állapotnak örvend és a polgármesteri látogatás alkalmával vidáman emlékezett vissza a hátrahagyott évtizedekre. Barczi Józsefnének három gyermeke, négy unkája és egy dédunokája született. A városvezető köszöntését követően családi körben ünnepelte tovább a születésnapját.

Kapcsolódó hírek