Szechenyi 2020
Szechenyi 2020
hu en de pl
ma 2023. december 10. (vasárnap) 19:01 Judit névnapja van
 
Költöznek a szakrendelések

Jövő héttől már a Rendelőintézet udvarán lévő épületben lesznek elérhetőek az eddig az intézmény második emeletén található szakrendelések. A kivitelező már az új magas tető építésének előkészületi munkálatait végzi.


Mezőkövesd Város Önkormányzatának nyertes pályázata révén mintegy 700 millió forintból újulhat meg a Városi Rendelőintézet. A kivitelezést végző cég, a Szilvási Építő Kft. december 8-án vette át a munkaterületet és elsőként az egészségügyi intézmény udvarán található lapos tetős épület átalakítását, átépítését végezte el. A felújítással január elejére elkészültek, így a Rendelőintézet második szintjén lévő rendelések átköltözhetnek a megújult épületbe.
„Az elkövetkezendő két-három hét során elsőként a magas tető acélszerkezetét, illetve a tetőhéjazatát készítjük el. Jelenleg ezen munkák előkészítése zajlik.  Az acélszerkezet és tetőhéjazat megépítése után a tetőtér épületgépészeti munkálataival, majd pedig az intézmény második emeletének átalakításával folytatjuk a felújítást” – mondta el Szilvási András, a kivitelezést végző cég ügyvezetője.
Jelenleg ütemezve zajlik a Rendelőintézet második emeletén működő szakrendelések átköltöztetése a felújított épületbe, amelyet a betegek az udvaron keresztül tudnak megközelíteni.
„A betegeknek elsőként ugyanúgy mint eddig, a kartonozóban kell bejelentkezniük, sorszámot kérniük a rendelésekre. Majd a táblák és iránymutatások mentén haladva, a Rendelőintézet és a Tüdőgondozó közötti úgynevezett nyaktagon keresztül, az udvaron át lehet megközelíteni a lapos tetős épületet, ahol az eddig a Rendelőintézet második emeleten található rendelések – az urológia, a szemészet, a foglalkozás-egészségügy, a labor, a reumatológia, ortopédia és a nőgyógyászat – kapnak helyet ideiglenesen, míg az adott szint átalakítása nem fejeződik be” – mondta el dr. Tóth József, a Városi Rendelőintézet orvos-igazgatója.  
Az önkormányzat a felújítás ideje alatt a Rendelőintézet környékén található fizetős parkolók használatát ingyenessé tette, így díjfizetés nélkül tudnak parkolni az intézmény környékén.

M. Zs.Vissza

   A Zsóry gyógy- és
   egészségparkról bővebben:

 

 


Weboldalkészítés