Ugrás a tartalomhoz

Minimális különbségű vereség (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

A nyolcadik forduló mérkőzéseivel folytatódott az NB II-es sakkbajnokság Barcza csoportjának küzdelemsorozata. Városunk felnőtt együttese egy pontos vereséget szenvedett a megyei rivális Edelény vendégeként.

Edelényi VSE – Mezőkövesd Zsóry 6,5 – 5,5

A tabella alapján azonos képességű csapatok találkoztak az Észak-borsodi városban február 8-án, ugyanis a két gárdát mindössze egy pont választotta el 7 forduló után. A játékosok értékszámai alapján viszont a hazaiak számítottak esélyesebbnek, mivel a 12 párból 8 táblán is az edelényiek voltak fölényben. Ennek ellenére teljesen kiegyenlített mérkőzéseket hozott az összecsapás. A kövesdiek közül Zelei Zoltán, Hunkó György és Pongrácz Attila gyűjtötte be a teljes pontot, míg Éberth Zoltán, Barabás Tibor, Kántor József, Tóth László és Pap Kristóf fél-fél pontot szerzett.
Együttesünk a vereség ellenére őrzi 8. helyét a tabellán 41,5 ponttal. Sakkozóink legközelebb a sereghajtó nyíregyházi Piremon SE tagjai ellen ülnek asztalokhoz Mezőkövesden. Az összecsapást március 1-jén, 10 órától rendezik meg a Széchenyi István Katolikus Szakképző Iskolában.

B. K.

Kapcsolódó hírek