Ugrás a tartalomhoz

Hipp, hopp, jön Vuk! (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

A közkedvelt mesét, a Vukot vitték színpadra március 11-én a Közösségi Házban. A gyermekeket a Pódium Színház művészei szórakoztatták.

A televízióból és könyvből is jól ismert Fekete István művet ezúttal zenés betétekkel megfűszerezve vitte színpadra a Pódium Színház. A mesejátékban a kis vörös róka kalandjait kísérhették végig a gyerekek. Láthatták például, hogyan próbálta elkapni a kis Vuk a békát,  az öreg Karak hogyan tanította meg őt vadászni , vagy azt is, hogyan szabadították ki Cselét, a rókalányt. A történetben természetesen a Simabőrű, Vahur és a többi szereplő is színre lépett. A teltház előtt bemutatott darab ez alkalommal is nagy sikert aratott a gyermekközönség körében.
Az előadás után külön jutalomként a Pódium Színház tagjaival készíthetett közös fotót a tavalyi év Gyermeknapi Fotópályázat nyertese, Dienes János. Az idei városi gyermeknapon is lesz fotópályázat értékes nyereményekkel, díjakkal. Erről bővebb információt a program facebook oldalán, vagy a szervezőknél kaphatnak az érdeklődők.

M. Zs.

Kapcsolódó hírek