Ugrás a tartalomhoz

Egy félidő hazai előny (videóval)

Sport 36 Komló – Mezőkövesdi KC 26-23 (16-9)

Háromgólos vereséget szenvedett a Mezőkövesdi KC felnőtt együttese az alsóházi rájátszásban. Kézilabdázóink gyenge első félidőt követően kaptak ki Komlón.

Az NB I-es kézilabda bajnokság alsóházának 4. fordulójában a sereghajtó Komló vendégeként léptek parkettre a Skaliczki tanítványok március 21-én. Együttesünk nehéz szakaszt zárt le a találkozóval, hiszen a bajnoki meccsek mellett a Gyöngyös elleni kupapárharcot is abszolválták Csuzicsék, ráadásul szép sikerrel. A hazaiak számára különösen fontos volt a mérkőzés, hiszen legutóbb egy góllal kikaptak Balmazújvárosban, így visszacsúsztak az utolsó helyre.


Ellentétes félidők

A hazaiak minden tekintetben jobbak voltak az összecsapás első félidejében és fokozatosan növelték a különbséget Az MKC nem találta a mérkőzés és a saját ritmusát, így a vendéglátók 30 perc alatt hét gólos előnyt „építettek fel”. A szünetben Skaliczki László rendezte a sorokat, így fordulás után fokozatosan apadt Szögiék előnye. Csapatunk a játékrész derekán két gólra faragta hátrányát, de Trivkovicsék ettől jobban nem tudtak felkapaszkodni, ezért vereséget szenvedtek.


Rangadó Gyöngyösön

Együttesünk továbbra is a 8. helyen áll a tabellán 19 ponttal. Az alsóházat a Gyöngyös vezeti 24 ponttal.
Az MKC legközelebb éppen az alsóházat vezető Gyöngyösre látogat, ahol Csuzicsék március 28-án, szombaton 18 órakor lépnek parkettre.


A mérkőzés jegyzőkönyve:

Sport 36 Komló – Mezőkövesdi KC 26–23 (16–9)
Komló, 600 néző. V: Dobrovits, dr. Tájok
KOMLÓ: Selymes – Oszlár, Mester, Hadziomerovics 1, Nagy Z., Szöllősi B. 5, Radjenovics 3 (1) Csere: Granics (k), Szögi 3, Szemikov 11 (2), Bujtár 1, Sebestyén 1, Marcsek, Wéber 1. Edző: Ratko Djurkovics
MKC: Volarevics – Vasics 6 (1), Csirics, Radnics 3, Trivkovics, Ilics 3 (3), Pálos 1. Csere: Holló (k), Grünfelder 2, Terenyi 1, Nakhajenka, Lókodi 6, Molnár F. 1, Szepesi. Edző: Skaliczki László
Kiállítások: 10, ill. 2 perc
Hétméteresek: 4/3, ill. 5/4

B. K.

Kapcsolódó hírek