Ugrás a tartalomhoz

Feltöltik az ikermedencét

Mezőkövesd hírei

Új medence megnyitásával várja látogatóit a Zsóry Gyógy- és Strandfürdő húsvétkor.

A fürdőben zajló nagyszabású fejlesztés munkálataitól függetlenül, a létesítmény vezetői és munkatársai mindent megtesznek a látogatók kényelme és magas színvonalú kiszolgálása érdekében. A húsvéti ünnepektől új medencéket vehetnek igénybe a vendégek.
„Feltöltjük az átalakított ikermedencét, ez azt jelenti, hogy a gyógyvizes és a forgatott vizes élménymedencét is használhatják majd a látogatóink. Emellett szabaddá tesszük azokat a pihenőterületeket is, amit a beruházás kivitelezőjével kijelöltünk a vendégek számára. Azt kérjük a főbejárat felől érkezőktől, hogy a felújított, kiszalagozott járdán közelítsék meg az épületet és a medencéket. Az Olajfa út felőli hátsó bejárat irányából ugyancsak megújult járdaszakaszon jöhetnek be a fürdőzők.” – mondta Vámos Zoltán, a Zsóry Gyógy- és Strandfürdő fürdővezetője.
A 3-as főút felőli bejárat és parkoló szintén nyitva lesz, a beruházás ezt a területet nem érinti. A Zsóry Gyógy- és Strandfürdő az uszoda, a kör-, illetve a hullámmedence kivételével teljes kapacitással várja a látogatókat.

B. K.

Kapcsolódó hírek