Ugrás a tartalomhoz

Váltás a csapat élén

Mezőkövesd hírei

Lemondott tisztségéről Lucsánszky Tamás, a Mezőkövesd Zsóry NB II-es felnőtt csapatának vezetőedzője. A megüresedett pozíciót korábbi segítője, Varga Attila tölti be a bajnokság végéig.

Lucsánszky Tamás a Szolnok elleni 3-2-es hazai vereség után vette át a csapat irányítását Tóth Lászlótól március végén. Vezetésével felemás mérleget produkáltak labdarúgóink, ugyanis Hegedűsék 3 győzelem és 2 döntetlen mellett 3 vereséget szenvedtek, így 8 összecsapáson 11 pontot szereztek. Csapatunk a legutóbbi négy fordulóból háromszor is pont nélkül maradt, ezzel matematikailag is eldőlt, hogy nem végezhet a 4. helynél jobb pozícióban, így a célként kitűzött feljutást már nem érhetik el.
A rossz eredmények miatt Lucsánszky Tamás lemondott vezetőedzői tisztségéről, helyét Varga Attila, a csapat korábbi pályaedzője veszi át, aki a hátralévő két találkozón, a Gyirmót és a Vasas ellen vezeti majd együttesünket. Varga Attila Lucsánszky Tamással együtt érkezett Mezőkövesdre, előtte az NB II egyik újoncát, a Soroksár gárdáját irányította.

B. K.

Kapcsolódó hírek