Ugrás a tartalomhoz

Városi Gyermeknap (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

Több száz gyermek és szülő látogatott ki az idei Városi Gyermeknapra május 31-én. A legkisebbek körében a Tompeti és barátai, míg a nagyobb gyerekek körében a Children of Distance fellépése aratta a legnagyobb sikert.

A nap ünnepeltjei kipróbálhatták a népi fajátékokat, az óriás buborékfújást és kézműves-foglalkozásokon vehettek részt. Óránként volt cukoreső és egész nap ingyenesen játszhattak a gyerekek az ugráló várakban. Ezen túlmenően  közelről  megismerkedhettek a tűzoltó és mentőautóval.
A rendezvényen a legkisebbek  a Tompeti és barátai zenés, játékos koncertjén szórakozhattak, közösen táncolva, énekelve a duóval. Este fél hatra már az egyre növekvő tömeg jelezte, hogy lassan színpadra lép a fiatalok nagy kedvence, a Children of Distance. A zenekar a legnagyobb slágereit hozta el Mezőkövesdre, nagy sikert aratva a közönség körében.
Volt még elsősegély nyújtó állomás, valamint a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság által összeállított kerékpár ügyességi pályát is kipróbálhatták a gyerekek. Emellett számos színpadi produkcióval is várták a Kavicsos-tó és Szabadidőparkba kilátogatókat. Ilyen volt például a zumba, a rocky, a mazsorett bemutató, de volt bűvész show, terápiás és agility kutyás bemutató is. Természetesen idén sem maradtak ki a programból a bohócok, az arcfestés és a kirakodó vásár sem.

M. Zs.

Kapcsolódó hírek