Ugrás a tartalomhoz

Kövesdi érmek (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

Tizenegy érmet szereztek a mezőkövesdi táncosok az I. SkyDance Akrobatikus Rock And Roll Gála versenyen. A régiós megméretést június 7-én rendezték meg a Városi Sportcsarnokban.

A rangos eseményen három egyesület közel 300 táncosa lépett parkettre. A szervezők az óvodásoktól a felnőttekig bezárólag összesen 20 kategóriában hirdettek eredményt.
A mezőkövesdi sportolók mellett Miskolcról, Szikszóról, Encsről, Tiszaújvárosból, Egerből, Hevesről, Mezőnyárádról és Noszvajról érkeztek táncosok.
A SkyDance Sportegyesület táncosai nagyon szép eredményeket értek el, ugyanis 11 érmet szereztek a versenyen.
„Szeretném kiemelni a mezőkövesdi FantomOk nevű felnőtt kisformációt, hiszen kategóriájukban aranyérmesek lettek, valamint a Fülep Szabolcs – Ficsor Gerda párost, akik úgy nyerték meg a juniorok „B” kategóriás versenyét, hogy először szerepeltek ebben a felállásban. A többiek teljesítményével is elégedett vagyok, mindenki jól szerepelt a gálaversenyen” – hangsúlyozta Szabadosné Fülep Renáta, a SkyDance Sportegyesület elnöke, a verseny szervezője.
A mezőkövesdi táncosok közül aranyérmet szerzett még a Picúrkák és Tündérkék csapat a Mirror ovis kategóriában, a Pokoli Ördögök csapata a Serdülő kisformáció „C” kategórában, valamint a Villám Csajok, akik a Serdülő kisformáció „B” kategóriában állhattak fel a dobogó legfelső fokára. Ezüstérmes lett a Children páros „B” kategóriában versenyző Ádám Balázs- Fehér Noémi páros, a Serdülő kisformáció „A” kategóriában induló Kócos Kisördögök csapata, valamint a Children kisformáció „B” kategóriás Mókusok csapata.
Bronzérmet szerzett a Children „A” kategóriában versenyző Tóth Árpád-Varga Gréta páros, a Children kisformáció „A” kategóriás Ördögi 4S, a Children kisformáció „B” kategóriás Boszik, míg a Children kisformáció „C” kategóriában induló Hópárducok a 6. helyet szerezték meg.
A dobogós táncosok érmet és oklevelet vehettek át a kiemelkedő teljesítményük jutalmaként, míg a helyezettek emlékérmet kaptak ajándékba a jó hangulatú verseny végén.
„Szeretném megköszönni Mezőkövesd Város Önkormányzatának, a Modine Hungária Kft.-nek, valamint a Pizza6-nak a verseny lebonyolításához nyújtott támogatását” – emelte ki Szabadosné Fülep Renáta, aki hozzátette, bízik benne, hogy egy év múlva ismét meg tudják majd rendezni a színvonalas régiós versenyt.

B.K.

Kapcsolódó hírek