Ugrás a tartalomhoz

Elismerték kormánytisztviselői munkáját (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

 Kormánymegbízotti dicséretet kapott dr. Nagygyörgy Erzsébet főtanácsos, a Mezőkövesd Járási Hivatal Népegészségügyi osztályának dolgozója. 

 Az idei Kormánytisztviselői Napon is elismerték és díjazták a kimagasló, példaértékű munkát végző tisztviselőket. A megyei ünnepségen a 2000 tisztviselő közül 16-an vehetett át valamilyen elismerést. Dr. Nagygyörgy Erzsébetet, a Mezőkövesdi Járási Hivatal Népegészségügyi osztályának munkatársát, főtanácsost  Kormánymegbizotti dicséretben részesítették. 

Dr. Nagygyörgy Erzsébet 1997-ben közegészségtan-járványtan szakvizsgát, míg 2003-ban közigazgatási szakvizsgát tett. 1991-ben általános orvosi diplomát szerzett a Szent-György Albert Orvostudományi Egyetemen. 2000-ben a Debreceni Egyetem Népegészségügyi Iskola népegészségügyi szakán másoddiplomázott. 1991-ben az Egri Markhot Ferenc Kórházban kezdte pályáját, majd 1993-tól az ÁNTSZ Mezőkövesdi Városi Intézetéhez került gyakornokként, majd a szervezet jogutódainál folytatta munkáját, ahol jelenleg főtanácsos. 
Dr. Nagygyörgy Erzsébet elmondta, hogy a munkája során a megoldásokat és az eredményességet tartja szem előtt, figyelembe véve, hogy az emberek érdekében dolgozik. Ars poétikája, hogy dolgozni és élni tisztességesen érdemes. 
 
M.Zs.

Kapcsolódó hírek