Ugrás a tartalomhoz

Változások az MKC-nál

Mezőkövesd hírei

Hivatalos közleményt adott ki a Mezőkövesdi Kézialbda Club vezetősége július 1-jén. A közleményt az alábbiakban olvashatják:
A Mezőkövesdi Kézilabda Club férfi I. osztályú csapata az elmúlt évi bajnokságban elért eredménye alapján jogot szerzett arra, hogy a 2011-2012-es bajnoki évben is az I. osztályban szerepeljen.

A csapat teljesítménye azonban elmaradt a közösen megfogalmazott elvárásoktól. A kialakult helyzetet értékelve az MKC elnöksége egy új szemléletű, küzdeni tudó, fiatal csapat kialakítását tűzte ki célul. Ennek megfelelően a bajnokság befejezését követően, az elmúlt években nyújtott teljesítményt, az MKC sikereiért tett erőfeszítéseket megköszönve több játékos szerződését nem hosszabbította meg. A célkitűzések megvalósítása érdekében fiatal, korosztályukban több válogatottsággal rendelkező játékosokat igazolt és megtette a szükséges lépéseket a nyugodt felkészülés és versenyzés biztosítása érdekében.
Az említetteken túl az Elnökség további változások végrehajtásáról is döntött. Az MKC elnökét Holdoner Istvánt – kérésére - a megnövekedett munkahelyi elfoglaltságára tekintettel az Elnökség a napi operatív munkavégzés alól  mentesítette és ezzel a feladattal Dr. Vasas László ügyvezető-alelnököt bízta meg 2011. június 1-jei hatállyal.
Az Elnökség döntése értelmében változás következett be a technikai vezető személyében is. A technikai vezetői poszton bekövetkezett váltást nem Tóth Mihály szakmai munkájával szorosan összefüggő okok motiválták.
Tóth Mihály szakmai tevékenységét tisztességgel, becsülettel és hozzáértéssel végezte, a rábízott anyagiakkal mindig korrekten elszámolt. Az MKC érdekében az elmúlt években végzett kiemelkedő munkáját az Elnökség elismerte és ez úton is megköszöni és a magánéletében és a sport területén is további sikereket kíván.
2011. július 1-jétől a technikai vezetői feladatokat Bécsi János a csapat korábbi tapasztalt játékosa látja el, aki e feladatok mellett részt vállal az utánpótlás nevelésében, valamint szükség esetén játékosként is a csapat rendelkezésére áll.
Az MKC elnökségének célja olyan körülmények megteremtése, amely minden tekintetben biztosítja a csapatok nyugodt felkészülését és versenyzését. Ehhez kéri minden kézilabdát és sportot szerető szervezet és személy segítségét és  támogatását.
Hajrá Mezőkövesd! Hajrá MKC!
Az MKC Elnöksége

forrás: www.mezokovesdikc.hu

Kapcsolódó hírek