Ugrás a tartalomhoz

Egy ide, egy oda

Mezőkövesd hírei

Egy győzelemmel és egy vereséggel folytatta felkészülését a Mezőkövesdi KC NB I-es felnőtt csapata. Szepesiék a Cegléd ellen játszottak két mérkőzést.

Együttesünk a Tiszaújvárosban edzőtáborozó, szintén első osztályú Pest megyei gárdához látogatott egy dupla randevú erejéig július 28-án.
Csapatunk ezúttal is kitűnően kezdte a délelőtti összecsapást, hiszen Grünfelderék, csak úgy mint Balmazújvárosban, most is hét gólos előnyt kovácsoltak 30 perc alatt. Fordulás után a fiatalokat is bátran bevetette Skaliczki László, a különbség azonban a meccs lefújásáig megmaradt, így az MKC fölényes győzelmet aratott. A legeredményesebb kövesdi az egyaránt 5 gólig jutó Grünfelder és Füstös volt az összecsapáson.


Jól játszottak a fiatalok

A délutáni találkozón a ceglédiek akarata érvényesült, akik Országh, Lepsényi és Perisics vezérletével négygólos fórral várhatták a második játékrészt. Kökény István csapata ezután is meggyőzőbben játszott és végül hatgólos sikert ért el. A saját nevelésű fiatalok ezúttal sem vallottak szégyent, remekül kézilabdáztak az erős kerettel felálló Pest megyeiek ellen. Teljesítményükről sokat elárul, hogy közülük ezen a találkozón mindenkinek sikerült legalább egyszer bevennie az ellenfél kapuját.


Jön az Eger


Folytatás július 31-én, pénteken amikor is az NB I-es újonc Eger látogat majd Mezőkövesdre. Az edzőmeccs 18 órakor kezdődik a Városi Sportcsarnokban.


A két mérkőzés jegyzőkönyve:


Ceglédi KKSE - Mezőkövesdi KC 24-31 (9-16)
Cegléd legjobb lövői: Bozó 5, Grbovics 4, Lepsényi 3
MKC: Holló - Szepesi 4, Hajdu G. 1, Radnics 2, Antal 2, Grünfelder 5, Benis 2. Csere: Liszkai (k), Herczegh 1, Füstös 5, Csirics 2, Trivkovics 4, Kovács B. 1, Kovács P. 2, Kiss R., Nyitrai.
Hetesek: 2/2, ill. 4/4
Kiállítás: 4, ill. 2 perc

Ceglédi KKSE - Mezőkövesdi KC 31-25 (16-12)
A Cegléd legjobb dobói: Országh, Lepsényi, Perisics 5-5, Kun A. 4
MKC: Liszkai - Szepesi 2, Hajdu G. 2, Radnics 1, Antal 5, Grünfelder, Benis 3. Csere: Holló, Volarevics (kapusok), Herczegh 3, Füstös 1, Csirics 2, Trivkovics 2, Kovács B. 1, Kovács P. 1, Kiss R. 1, Nyitrai 1.
Hetesek: 1/1, ill. 4/3
Kiállítás: 8, ill. 2 perc

B. K.

Kapcsolódó hírek